Nieuwsbrief 2 Suc6! Recruitment

De zomervakantie komt eraan!

Ja, de vakantieperiode zit eraan te komen!  Lekker uitwaaien, niks moeten, heerlijk ontspannen en genieten van hopelijk veel zonnige dagen. Dan neem je vaak eens de tijd om bewust stil te staan bij je werk. Zit ik nog steeds op de juiste plek of wordt het toch tijd voor een nieuwe uitdaging? 

De huidige arbeidsmarkt biedt nu volop mooie nieuwe kansen! Mocht je graag met ons in gesprek willen gaan over een carrièreswitch of advies willen ontvangen, neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Je zou alvast een kijkje kunnen nemen naar onze huidige vacatures. Is het niet voor nu, maar misschien voor later.

Wat kan je verwachten in deze nieuwsbrief?

  • Actueel: Wetswijziging arbeidsvoorwaarden, Wat moet je als HR Manager regelen vanaf 1 augustus 2022
  • Tips & Advies: LinkedIn, maak jouw profiel perfect! deel 1 & 2
  • Suc6!volle stories: Ervaringen van onze kandidaten
  • LinkedIn Company Page: Volg je ons al?

 

Wij wensen jou een hele fijne zomervakantie!

Team Suc6!Recruitment

Patricia, René, Nicole & Gerlinde   

Liever geen nieuwsbrief meer ontvangen? Laat het ons weten via info@suc6recruitment.nl

Suc6!Stories 

Vertel eens....

Een Suc6volle bemiddeling is zoveel meer dan een cv of een functieprofiel, bij ons staat de kandidaat centraal. In onze ogen staat of valt een suc6volle bemiddeling met de persoonlijkheid van de kandidaat. Wij zijn dan ook oprecht geinteresseerd in wie je bent, wat je zoekt en waar jouw ambitie ligt. Dat is Suc6!Recruitment. 

Wij vinden het erg belangrijk dat onze dienstverlening naar tevredenheid verloopt. Wij staan open voor feedback en willen onze werkwijze continue verbeteren. Dit doen wij door onze kandidaten een uitnodiging te sturen om hun ervaring met ons te delen.

Benieuwd welke? Hieronder lees je enkele reacties die wij hebben mogen ontvangen! 

 Suc6!Recruitment heeft me uitstekend geholpen bij het zoeken naar een nieuwe baan. Zij denken mee en stellen de juiste vragen en zijn goed bereikbaar op het moment dat ik vragen heb. De communicatie is helder en duidelijk en het is gewoon een fijne organistatie in de omgang.

Ook werd er op de eerste werkdag een lekkere taart bezorgd, toch wel de moeite waard om dit nog even te vermelden :D.

Bedankt Suc6!Recruitment en ga zo door!

Hans E

Suc6!Recruitment heeft mij super begeleid in mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Doordat er tijd en aandacht werd gestoken in mijn wensen en ervaringen als persoon zit ik nu super op mijn plek!

Pim E.

✅ I want to thank the Suc6! team once again for the great service you provided me, for helping me find the job of my dreams and I am sure that this job will help me grow professionally.

Mariana Z.

✅ Suc6!Recruitment is een hele betrokken en enthousiaste organisatie die alles perfect en heel professioneel regelt. Zij hebben me heel goed geholpen met het vinden van een top baan.

Katarzyna R.

 Suc6!Recruitment heeft mij zeer goed geholpen bij het vinden van mijn huidige baan. De professionaliteit, maar zeker ook de informele sfeer die ik ervaren heb, hebben mij geholpen in mijn sollicitatieprocedure. Geen vraag is te gek en ik word altijd geholpen. Ook is het fijn dat er na een match nog af en toe contact wordt gezocht om te vragen hoe het gaat. Al met al een zeer betrokken bedrijf!

Marinda V. 

 

 

 

Onze LinkedIn Company page Suc6!Recruitment

Bijna 10.000 volgers! Volg jij ons ook?

Binnenkort hopen wij onze 10.000e volger op onze LinkedIn Company Page te verwelkomen en daar zijn we super trots op! 

Wij vinden het erg belangrijk dat sollicitanten ons weten te vinden en bij ons terecht kunnen voor carrière advies, begeleiding bij een carrièrestap en de zoektocht naar hun droombaan. Wij zijn ervan overtuigd dat medewerkers hét kapitaal zijn van een onderneming. De juiste man/vrouw op de juiste functie, binnen een onderneming die qua cultuur, normen en waarden goed past bij de persoonlijkheid van de kandidaat, is de basis van een prettige en succesvolle samenwerking.

Op onze LinkedIn Company Page delen wij onze nieuwste vacatures, advies & handige tips en actuele ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Zodat je op de hoogte blijft en we contact houden. 

Dus mis het niet, neem gerust een kijkje op onze LinkedIn Company page  en klik op volgen! 

Suc6!Tip & Advies: Wetswijziging Arbeidsvoorwaarden. 

Wat moet je als HR Manager regelen vanaf 1 augustus 2022?

Deze wetswijzinging zal de positie van de werknemer moeten verbeteren. Maar waar moet je als HR afdeling en werkgever mee rekening houden om in de lijn te blijven met deze nieuwe wetgeving?  

Personeelsnet.nl heeft dit in een interessant artikel deze wijzigingen verder uitgewerkt en op een rijtje gezet. 

  • Werkgever betaalt verplichte scholing
  • Verplichte scholing in werktijd
  • Verbod op nevenwerkzaamheden alleen met objectieve reden
  • Uitbreiding informatieplicht werkgevers
  • (On)voorspelbaar werkpatroon voor de werknemer
  • Werk met meer voorspelbare en zekere arbeidsvoorwaarden
  • Detachering binnen de EU

Meer weten? Klik hier  voor het hele artikel.

 

 

LinkedInprofiel, maak jouw profiel perfect.

Wij geven jouw graag advies! 

LinkedIn is niet meer weg te denken uit de moderne wereld, je gebruikt het om up-to-date te blijven over je (ex)collega's, je werkgever en ontwikkelen in de markt. Hoe zorg je ervoor dat jouw profiel professioneel is? Wij hebben voor jou deze handige tips nog eens uitgebreid op een rijtje gezet. 

In artikel 1 geven we extra aandacht aan: naam, foto, kopregel, media, werkervaring, opleiding en het aanpassen van de URL.

Jouw persoonlijkheidsprofiel, contactgegevens, prestaties, interesses, omslagfoto of header foto, vaardigheden en aanbevelingen komen uitgebreid aanbod in artikel 2.  

Met deze tips kun jij aan de slag om je LinkedIn profiel te verbeteren. Zorg dat je beter gevonden wordt en een goede eerste indruk maakt! Want je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken.

Mocht je graag advies willen ontvangen?

Laat het ons gerust weten. We helpen jou graag verder!

Veel Suc6! 

 

 

 

 

 

 

 


Copyright © 2024 Suc6! Recruitment   |  Sitemap   |  Privacy