Kandidaten

Bij Suc6! Recruitment & Interim Solutions staat niet het cv maar de mens en de organisatie centraal. Hierbij werken wij zowel vanuit de opdrachtgever met zijn personeelsvraagstuk als ook vanuit het toptalent dat toe is aan zijn volgende carrièrestap. Uw ervaring, competenties en ambities bij uw volgende carrièrestap zijn ons uitgangspunt. Wij zijn ervan overtuigd dat medewerkers hét kapitaal zijn van een onderneming. De juiste man/vrouw op de juiste functie, binnen een onderneming die qua cultuur, normen en waarden goed past bij de persoonlijkheid van de kandidaat, is de basis van een prettige en succesvolle samenwerking.

Met onze 50 jaar ervaring in de branche hebben we een ruim en actueel kandidatenbestand opgebouwd, evenals een brede klantenportfolio en een zeer uitgebreid netwerk. Kenmerkend voor onze werkwijze is een professionele, persoonlijke, zorgvuldige, no-nonsense manier van zakendoen met zowel opdrachtgevers als de kandidaten.

Bent u op zoek naar een nieuwe baan? Uw volgende carrièrestap? Wij maken graag een afspraak met u om uw ambitie in kaart te brengen en te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Suc6! Recruitment & Interim Solutions bemiddelt kandidaten voor vaste en interim functies op MBO+, HBO en Universitair nivo , van operationeel tot strategisch nivo en in verschillende branches. Wij zijn werkzaam in regio Limburg, Eindhoven, Nijmegen en het grensgebied met Nord-Rhein Westfalen. 

Wil jij je inschrijven?

Copyright © 2024 Suc6! Recruitment   |  Sitemap   |  Privacy