Opdrachtgevers

Bij Suc6! Recruitment & Interim Solutions staat niet het CV maar de mens en de organisatie centraal. Hierbij werken wij zowel vanuit de opdrachtgever met zijn personeelsvraagstuk als ook vanuit het toptalent dat toe is aan zijn of haar volgende carrièrestap.
Met onze ruim 50 jaar ervaring in de branche hebben we een ruim en actueel kandidatenbestand opgebouwd, evenals een brede klantenportfolio en een zeer uitgebreid netwerk. Kenmerkend voor onze transparante werkwijze is een professionele, persoonlijke, zorgvuldige, no-nonsense manier van zaken doen met zowel de opdrachtgevers als ook de kandidaten.

Bent u op zoek naar gekwalificeerde, nieuwe medewerkers? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u om uw personeelsvraagstuk in kaart te brengen en te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Suc6! Recruitment & Interim Solutions bemiddelt kandidaten voor vaste en interim functies op MBO+, HBO en Universitair nivo, van operationeel tot strategisch nivo en in verschillende branches. Wij zijn werkzaam in regio Limburg, Eindhoven, Nijmegen en het grensgebied met Nord-Rhein Westfalen.

 

Copyright © 2024 Suc6! Recruitment   |  Sitemap   |  Privacy