Thuiswerktips: Zo werk je rustig en efficiënt thuis

Werk je op kantoor? Dan ben je waarschijnlijk thuis aan het werk de komende weken vanwege het Corona virus. Niet altijd even praktisch, maar met deze tips kun je je thuiswerk dag eenvoudig verbeteren. 

 

Doe alsof je naar kantoor gaat

Wil je Suc6!vol thuiswerken? Zorg dan voor structuur. Doe daarom wat je normaal ook doet. Sta op dezelfde tijd op, ga niet midden op de dag douchen en werk gewoon normale kantoortijden. Hierdoor staan je hersenen gewoon op werkmodus en kun jij efficiënt werken.  

Creëer een prettige werkplek

Op de bank werken is misschien lekker, maar niet goed voor je rug en absoluut niet productief. Hou het professioneel en ga op een plek zitten waar je je goed kunt concentreren. Ga niet aan een rommelige tafel zitten. Dat doe je op kantoor ook niet. Ook hierdoor komen je hersenen weer in de werkmodus. 

Een frisse neus halen

Ga naar buiten! Aangezien je nu tijd over hebt, omdat je niet naar kantoor hoeft te reizen kun je bijvoorbeeld in de ochtend een wandeling maken. Of maak een korte wandeling tijdens je lunch.

Probeer samen te werken met je collega's

Omdat je nu thuis werkt mis je de korte gesprekjes tussendoor, maar dat hoeft niet. Een keertje bellen of gewoon een mailtje sturen over het weekend of iets anders kan nog steeds. 

Stop op tijd

Structuur! Stop dus ook op tijd. Ga niet later beginnen en 's avonds nog werken. Wanneer je thuiswerkt heb je andere rechten dan je misschien denkt. Lees hierover in dit artikel

 

Onthoud dat de gezondheid van jezelf en anderen het allerbelangrijkste is, zorg dus goed voor jezelf en elkaar tijdens deze periode.   

 

Vaker tips ontvangen? Volg dan onze LinkedIn pagina! Ben je toe aan een baanwissel of gewoon nieuwsgierig? Bekijk ons aanbod. Geen idee waar je naar op zoek bent? Neem gerust contact op, we stellen ons graag even voor!

Suc6! Recruitment is gespecialiseerd in het maken van een perfecte match tussen werkgever en werknemer. Suc6! Recruitment zoekt in verschillende sectoren waaronder logistiek, sales, klantenservice en meer. Onze regio's: Limburg, Noord-Brabant en Zuid-Gelderland. 

 

Volg onze LinkedIn pagina. 

 

 

 

 

 

 


Copyright © 2024 Suc6! Recruitment   |  Sitemap   |  Privacy