Hoe kom je op de radar van de recruiter?

Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging, want je bent benieuwd wat een volgende stap kán zijn na 10 - 15 jaar bij hetzelfde bedrijf. Of je wilt hogerop, maar bij jouw huidige werkgever zijn geen doorgroeimogelijkheden. Of je wilt je verder ontwikkelenen in jouw functie, maar welke zijstap zou je kunnen maken? 

Wat moet je doen om bij een recruiter op de radar te komen? Wij nemen jou graag mee in onze werkwijze, waar wij op letten en hoe een kandidaat bij ons opvalt.

 ✅  Goed Linkedinprofiel 

Een eerste stap is een goed LinkedIn profiel. Vrijwel alle recruiters gebruiken LinkedIn en ben je goed vindbaar. Daarom is het belangrijk dat de juiste informatie op jouw LinkedInprofiel staat en/of up-to-date is . Wil je graag tips over een goed linkedIn profiel? Klik dan hier

Een andere manier waarop LinkedIn wordt gebruikt is als adresboek. Als wij een naam doorkrijgen van een potentiele kandidaat en we kennen diegene niet persoonlijk, dan sturen we de betreffende persoon een linkendIn verzoek met een korte introductie. Zo komen we ook met elkaar in contact. 

 ✅  Persoonlijk netwerk

Voor het vinden van nieuwe baan is een persoonlijk netwerk ook belangrijk. Hierbij nodigen wij jou van harte uit om onze Linkedin Company page te volgen. Hier komen niet alleen onze nieuwste vacatures, maar ook advies & handige tips en alle actuele ontwikkelingen op de arbeidsmarkt op te staan. Is het niet voor nu, dan wellicht voor later en zijn we al met elkaar geconnect. 

Hebben wij nu niet jouw droombaan, maar ken je iemand uit jouw netwerk die zou kunnen passen op een van onze vacatures? Speel de tip door en dan kan het jou een leuke bijdrage opleveren. Benieuwd welke? Kijk dan hier voor ons Ambassadeursprogramma en verdien € 200,-! 

✅  Expertise van de recruiter 

Tijdens onze kennismaking, vragen wij naar jouw drijfveren, ambitie, voorkeur en wensen. Hierdoor kunnen wij met jou meedenken welke mogelijkheden er nog meer zijn om de stap te maken naar een andere baan.

  Zelf een recruiter bellen?

Waarom niet? Wij nemen graag de tijd voor jou! Misschien levert het niet gelijk dé geschikte baan op, maar weten we welke functie voor jou interessant kan zijn en houden we contact. We kijken verder dan alleen jouw CV. Bij ons sta jij centraal. Wanneer we jou persoonlijk goed kennen, kunnen wij een betere inschatting maken en jou aan die droombaan helpen.

✅  Vrijblijvend inschrijven 

Via onze website kan je je vrijblijvend bij ons inschrijven, dat doe je eenvoudig door ons inschrijfformulier in te vullen. Naast het invullen van jouw persoonlijke gegevens en een up-todate CV, heb je ook de mogelijkheid om gratis onze automatische search agent aan te zetten. Hierdoor ontvang per mail jouw interessante functies, die wij op onze website publiceren.  

✅  Email alert 

Naast onze automatische search agent kan je ook een email alert aanmaken. Je krijg op basis van een zoekprofiel mogelijke interessante vacatures toegestuurd zodra ze bij ons in het systeem worden ingevoerd. Zo mis je nooit een functie en ben jij de eerste die kan reageren!

Interesse in meer tips? Klik hier voor ons nieuwsoverzicht.

Wil je graag op de hoogte blijven van onze nieuwste vacatures, advies & tips en alle actuele ontwikkelingen op de arbeidsmarkt? Dan nodigen wij U graag uit om ons te volgen op onze LinkedIn Company Page

 

 

 


Copyright © 2024 Suc6! Recruitment   |  Sitemap   |  Privacy