Fijne feestdagen en een Suc6! vol 2023 - Nieuwsbrief Suc6! Recruitment

Het jaar 2022 loopt langzaam ten einde. Een jaar dat in het teken stond van o.a. de corona, de economische gevolgen van de oorlog in Oekraïne, de stijgende prijzen en de historische hoge krapte op de arbeidsmarkt. Voor ons was het een jaar waarin we wederom vele talenten Suc6!vol aan een nieuwe droombaan hebben geholpen. 

Wij willen jou en iedereen die jou dierbaar is, hele fijne feestdagen toewensen met vele mooie, nieuwe uitdagingen, geluk én vooral gezondheid!

Ook in het nieuwe jaar kun jij op ons rekenen voor support in je zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Kan je niet wachten en wil je gelijk contact opnemen? Ook rondom de feestdagen zijn wij te bereiken op 077 374 3668 of via  info@suc6recruitment.nl.

Wat kan je verwachten in deze nieuwsbrief?

  • HR wijzigingen 2023,
  • Ons Ambassadeursprogramma
  • LinkedIn Company Page.

Veel leesplezier!

Team Suc6!Recruitment

Patricia, Nicole, Gerlinde & René  

Liever geen nieuwsbrief meer ontvangen? Laat het ons weten via info@suc6recruitment.nl

HR wijzigingen in 2023

Wat zijn de laatste actuele wijzigingen?

Er staan het komend jaar grote stelselwijzigingen op stapel o.a.

  • Minimumloon ruim 10 procent omhoog
  • Onbelast thuiswerkvergoeding iets hoger
  • Onbelaste reiskostenvergoeding naar 21 cent per kilometer

Personeelsnet heeft een compleet overzicht voor HR-professionals in 2023 op een rijtje gezet.

Benieuwd welke wijzigingen er het komend jaar worden doorgevoerd? Klik hier voor het artikel.

Met de huidige arbeidskrapte zal de zoektocht naar geschikte kandidaten ook in 2023 een grote uitdaging blijven. Als Suc6! Recruitment fungeren wij als verlengstuk van de HR-afdeling en ondersteunen HR-professionals met advies en specifieke kennis ten aanzien van de vele veranderingen op HR-gebied. Hierbij zijn wij natuurlijk in het bijzonder gespecialiseerd in de instroom van nieuwe medewerkers. Neem gerust contact met ons bij een personeelsvraagstuk voor een vrijblijvend gesprek om samen de wensen en verwachtingen inventariseren en lichten wij onze werkwijze graag nader toe.

Wil je een beloning van €200,- ontvangen?

Lees snel verder..

"Hartstikke bedankt Hans van den Wildenberg voor het aandragen van de perfecte kandidaat, wat geleid heeft tot een Suc6!volle bemiddeling!"

Ben je zelf niet op zoek, maar ken jij net als Hans iemand in jouw netwerk die op zoek is naar een nieuwe baan? Dan kun je €200,- verdienen, als je iemand bij ons aandraagt die aangenomen wordt en de proeftijd doorkomt. 

Wil jij een kandidaat aanbrengen? Mail dan jouw contactgegevens en de contactgegevens van de kandidaat, die je wilt aanbrengen naar p.martens@suc6recruitment.nl 

Wij nemen graag contact met je op.

Meer weten over ons Ambassadeurprogramma? Klik dan hier voor meer informatie.

Onze LinkedIn Company page Suc6!Recruitment

’Supertrots op meer dan 10000+ volgers!’

LinkedIn is niet meer weg te denken uit de moderne wereld. Ook wij zijn volop zichtbaar op LinkedIn met nieuws, ontwikkelingen over de arbeidsmarkt, de laatste vacatures en leuke, actuele weetjes. Inmiddels hebben we al meer dan 10.000 volgers en nodigen wij óók jou graag uit om ons te gaan volgen

Neem gerust een kijkje op onze LinkedIn Company page   

 

 

 


Copyright © 2024 Suc6! Recruitment   |  Sitemap   |  Privacy