Het jaar 2021 zit er bijna op. Een bijzonder en een veelbewogen jaar, dat net als vorig jaar grotendeels in het teken stond van corona. Desondanks kijken we terug op een mooi jaar waarin we weer vele talenten Suc6!vol aan een nieuwe droombaan hebben geholpen.

Ondanks de huidige lockdown willen wij jou en iedereen die jou dierbaar is, hele fijne feestdagen toewensen met vele mooie, nieuwe uitdagingen, geluk én vooral gezondheid!

Corona of geen corona, ook in het komend jaar kun jij op ons rekenen voor support in je zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Kan je niet wachten en wil je gelijk contact opnemen voor een nieuwe baan? Neem dan tussen de feestdagen door contact met ons op! Wij zijn namelijk gewoon te bereiken op 077 374 3668 of klik hier

Wat kan je verder verwachten in deze nieuwsbrief?

  • Wat heeft de arbeidsmarkt van 2022 in petto? 7 actuele thema's nader beschouwd
  • Solliciteren in Lockdown ’Hoe maak je een online sollicitatiegesprek Suc6vol?’
  • LinkedIn Company Page, volg je ons al?

Veel leesplezier!

Team Suc6!Recruitment

Patricia, Nicole, Gerlinde & René   

Liever geen nieuwsbrief meer ontvangen? Laat het ons weten via info@suc6recruitment.nl

 

Wat heeft de arbeidsmarkt van 2022 in petto?

7 actuele thema's nader beschouwd

 

Werf& heeft deze veranderingen voor jou op een rijte gezet.

Benieuwd welke? Klik hier voor het artikel.

 

Met de huidige arbeidskrapte zal de zoektocht naar geschikte kandidaten ook in 2022 een grote uitdaging blijven. Als Suc6! Recruitment fungeren wij als verlengstuk van de HR-afdeling en ondersteunen HR-professionals met advies en specifieke kennis ten aanzien van de vele veranderingen op HR-gebied. Hierbij zijn wij natuurlijk in het bijzonder gespecialiseerd in de instroom van nieuwe medewerkers. Neem gerust contact met ons bij een personeelsvraagstuk voor een vrijblijvend gesprek om samen de wensen en verwachtingen inventariseren en lichten wij onze werkwijze graag nader toe.

 

Solliciteren in Lockdown

’Hoe maak je een online sollicitatiegesprek Suc6vol?’

Met de nieuwe 'Omikron'-variant gaan we allemaal weer meer thuis werken en misschien voor 2022 ook op zoek naar een nieuwe baan. Dat betekent hoogstwaarschijnlijk ook dat je online een sollicitatiegesprek met je toekomstige werkgever gaat krijgen. 

Maar hoe pak je zo'n gesprek op de juiste manier aan? Waar moet je op letten?

Klik hier voor ons artikel.

Onze LinkedIn Company page Suc6!Recruitment

’Supertrots op meer dan 9000 volgers!’

LinkedIn is niet meer weg te denken uit de moderne wereld. Ook wij zijn volop zichtbaar op LinkedIn met nieuws, ontwikkelingen over de arbeidsmarkt, de laatste vacatures en leuke, actuele weetjes. Inmiddels zijn wij hard op weg naar de 10.000 volgers en nodige wij óók jou graag uit om ons te gaan volgen

Neem gerust een kijkje op onze LinkedIn Company page   

 


Copyright © 2024 Suc6! Recruitment   |  Sitemap   |  Privacy