Suc6!Recruitment bestaat 10 jaar......Feest! 

Deze maand bestaat Suc6! Recruitment 10 jaar en daar zijn we super trots op. Reden genoeg om dit te vieren en in deze nieuwsbrief bij stil te staan. Bij de oprichting in oktober 2011 hadden Patricia en René de visie dat bij personeelsbemiddeling kwaliteit belangrijker is dan snelheid. Geen quick-win maar een langdurige plaatsing tussen opdrachtgever en kandidaat, dat is het doel. Het blijkt een suc6!formule te zijn die klanten weten te waarderen, zowel opdrachtgevers als kandidaten.  

Bedankt allen voor het vertrouwen!

Wat kan je verwachten in deze nieuwsbrief?

  • 10 jaar Suc6! Recruitment: dé oprichters Patricia Martens & René van den Borst
  • Suc6! verhalen: van kandidaat naar zakenpartner,
  • Onze vernieuwde website,
  • LinkedIn Company Page, volg je ons al?

Veel leesplezier!

Liever geen nieuwsbrief meer ontvangen? Laat het ons weten via info@suc6recruitment.nl

 

10 Jaar! Suc6!Recruitment

'Times flies when you're having fun' en als er iets van toepassing op ons is, dan is het wel dat wij passie hebben voor ons vak. In tien jaar hebben wij samen met onze medewerkers, Suc6! Recruitment uitgebouwd tot een professionele recruitmentonderneming waarbij een oprechte interesse in mens en organisatie centraal staat. 

Dit heeft geresulteerd in een uitgebreid en hecht klantenbestand dat gebruik maakt van onze diensten. Mede dankzij hun vertrouwen in ons expertise als recruitment professional, vieren wij nu een mooie mijlpaal voor ons bedrijf. Dankjewel hiervoor en we toosten graag samen op de volgende 10 jaar!

Patricia & René

 

Suc6! verhalen: 'van kandidaat tot zakenpartner'

Geen quick-win maar een langdurige plaatsing tussen opdrachtgever en kandidaat, dat is het doel. Hieronder delen enkele ex-kandidaten hun eigen ervaringen met Suc6! Recruitment. Nadat ze suc6!vol zijn  bemiddeld hebben ze een mooie carrière opgebouwd en zijn zij ook hard weg naar hun 10 jarig jubileum.

  7 jaar geleden maakte ik kennis met Suc6 Recruitment toen ik solliciteerde op mijn huidige functie. Ik werd hartelijk ontvangen, had een goed gesprek met René en binnen no-time was de juiste match gemaakt. De afgelopen jaren heb ik Suc6 Recruitment als HR Manager van de andere kant meegemaakt. Ze staan voor kwaliteit, kennen Nu Skin door en door en hebben aan een half woord genoeg. Ik ervaar de samenwerking als zeer prettig en ik hoop dat er nog veel succesvolle plaatsingen mogen volgen.

Stefanie Gielen-Plum, HR Manager NuSkin Enterprises

✅ Door de inzet van Suc6 heb ik zelf een mooie ontwikkeling kunnen maken in mijn carrière. De rede van hun succes is dat er gekeken wordt naar de wensen van de persoon en dan wordt er gezocht naar een goeie match bij een bedrijf. Hierdoor is het voor de werknemer en de werkgever altijd een “succes” met Suc6 !

Bert Huijsing, Operations Manager CDC Stryker Venlo

Mijn ervaringen met Suc6 recruitment zijn absoluut goed. Als kandidaat/sollicitant ben ik destijds door René uitstekend voorbereid op de gesprekken met de nieuwe werkgever. Er werd niet alleen een duidelijk en eerlijk beeld geschetst van zowel de vacature, maar ook van de organisatie. Daardoor konden de gesprekken op een prettige en vlotte manier verlopen. Inmiddels ben ik ruim 6 jaar later nog steeds naar volle tevredenheid werkzaam bij deze organisatie. Ook als inlener heb ik de kwaliteit en betrokkenheid van Suc6recruitment mogen ervaren. Een no-nonsense organisatie, met een betrokken, professionele en menselijke instelling. Zo ontvang ik een uitgebreid profiel van de kandidaten waarbij eventuele bijzonderheden al worden besproken nog voordat de kandidaten daadwerkelijk worden voorgesteld. Hierdoor ben ik al vooraf zeker dat de gepresenteerde kandidaat absoluut passend is voor onze vacatures.  Kortom, Suc6! Recruitment zorgen er met hun kennis en ervaring voor dat het gehele sollicitatieproces voor alle partijen aangenaam, vlot en efficient verloopt.

Wilco van Bommel, HR Manager Domiberia

 

 

Onze website is vernieuwd!

Met trots presenteren wij onze vernieuwde website met frisse foto's en nu ook in het Engels.

Op onze website informeren wij jou graag over al onze vacatures, wie we zijn, onze werkwijze, onze diensten, delen we advies & tips en hoe we met elkaar in contact kunnen komen.

Heb je opmerkingen of suggesties naar aanleiding van de vernieuwde website? Laat dat dan weten via: info@suc6recruitment.nl we zetten graag de puntjes op de i.

Ga hier naar onze Website!

 

Suc6! LinkedIn Company Page volgen

Volg jij onze LinkedIn Company Page al?

Inmiddels al meer dan 8500 volgers, brengen wij via onze LinkedIn Company Page op de hoogte van

  • onze nieuwste vacatures
  • advies & handige tips
  • alle actuele ontwikkelen van de arbeidsmarkt.

Zo blijf je niet alleen op de hoogte, maar houden we ook contact.  Is het niet voor nu maar voor later. Dus mis het niet!  

Ga hier naar onze linkedIn Compagny Pagina en klik op volgen!


Copyright © 2024 Suc6! Recruitment   |  Sitemap   |  Privacy