Toekomst assistent supervisor logistiek is rooskleurig!

 

Voordat we beginnen met het bekijken wat een assistent supervisor nou eigenlijk doet, is het wel handig om te weten wat het nu eigenlijk betekent. ‘Supervisor’ is namelijk een Engels woord. Men denkt vaak aan ’toezichthouder’ ‘begeleider’ of ‘leidinggevende’. Een supervisor kan eigenlijk al deze rollen bekleden. Het is iemand die het team kan inspireren en coachen. 

 

De vervolgvraag is dan uiteraard, wat doet de assistent van de supervisor? In de logistieke sector is de assistent supervisor grotendeels een steunpilaar voor de supervisor. Het doel is om je team te inspireren en aan te sturen. De functie bevat ook taken zoals, kwaliteit van het werk waarborgen, coördineren van dagtaken en input geven aan de supervisor. Structureel en geordend werken zijn belangrijk in het behalen van dit succes. Omdat de werkzaamheden voornamelijk plaatsvinden in het magazijn zie en hoor je alles wat daar gebeurt. Dit zorgt er voor dat je een onmisbare schakel kan zijn in verbeter projecten. In het magazijn ben jij namelijk degene die alles meekrijgt. 

 

De assistent van een supervisor heeft dus een gevarieerd takenpakket. Dat had je wellicht niet gedacht als ‘assistent’. In deze rol zijn er talloze doorgroeimogelijkheden. Van assistent supervisor naar supervisor is namelijk een logische en vaak genomen stap.

 

Wil je werken als assistent supervisor?

 

Ben je geïnteresseerd geraakt na het lezen dit artikel? Dan heb je geluk! Suc6! Recruitment heeft namelijk meerdere vaste assistent supervisor functies in de logistieke sector openstaan. Neem een kijkje: https://bit.ly/2L4e6yy. Vragen? Neem dan contact op met Patricia Martens via p.martens@suc6recruitment.nl of bel via 06-20161810. 

 

 

Volg onze social media: 

Facebook      LinkedIn      Twitter 

 

 

 

 

 

 


Copyright © 2024 Suc6! Recruitment   |  Sitemap   |  Privacy