Mooie nieuwe kansen!

De transport en logistiek zal naar verwachting dit jaar groeien met 2,5%, een mooi herstel dankzij de aantrekkende wereldhandel en de heropening van de economie. Met name de tweede helft van 2021 (na de zomer) zal een aantrekkende groei laten zien met nieuwe, uitdagende carrière-kansen.

Maar waarom wachten tot na de zomer? Ook nu al hebben wij mooie vacatures bij diverse internationale, logistieke dienstverleners waarbij je direct de volgende stap in je carrière kunt zetten.

Dús, klik hier voor onze vacatures en vind jouw droombaan bij Suc6! Recruitment 

Wij hopen jou snel persoonlijk te ontmoeten

Verder in deze nieuwsbrief

  • Thuiswerken en veelvuldig beeldschermgebruik
  • De huidige arbeidsmarkt
  • Ons Ambassadeurprogramma
  • De perfecte profielfoto
  • Volg ons LinkedIn Company Page

 

Liever geen nieuwsbrief meer ontvangen? Laat het ons weten via info@suc6recruitment.nl

 

Hoe gaat het met de arbeidsmarkt? 

Positief nieuws! Het aantal werkenden is bijna op recordniveau. Volgens het CBS is het aantal werkenden in Nederland bijna terug op het niveau van voor de coronacrisis.  In januari 2020 had een recordaantal mensen (9 miljoen) een betaalde baan. Corona is nóg niet weg, maar met de komst van de vaccins stijgt het vertrouwen bij ondernemers en is de weg naar economisch herstel ingezet.  Dit is ook bij Suc6! Recruitment merkbaar. Het aantal vacatures neemt toe en dit biedt mooie, nieuwe carrière-kansen.

Interesse om het volledige artikel te lezen over de huidige arbeidsmarkt, van de Telegraaf? Klik dan hier 

 

 

Doe mee met ons Ambassadeursprogramma én verdien €200,- 

Ben je zelf niet (meer) op zoek? Maar je weet iemand uit je netwerk, die past op een van onze vacatures en vervolgens mag beginnen bij een van onze opdrachtgevers? Daar zetten wij graag een leuke beloning tegenover!

Wil jij een kandidaat aanbrengen? 

Mail naar p.martens@suc6recruitment.nl : 

  • jouw contactgegevens
  • contactgegevens van de kandidaat, die je wilt aanbrengen

Wij nemen graag contact met je op.

Meer weten over ons Ambassedeurprogramma? Klik dan hier voor meer informatie.

ambassadeursprogramma

 

 

Jouw perfecte profielfoto! 

you never get a second chance, to make a first impression’

Bij Suc6! Recruitment zijn we ervan overtuigd dat een goede bemiddeling staat of valt met de persoon áchter het cv. Dagelijks ontvangen wij cv's van kandidaten, die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. De profielfoto op je cv is vaak al een weerspiegeling hoe jij als persoon bent. Maar hoe zorg je er nu voor dat jij positief opvalt? Een CV met een perfecte profielfoto! 

Dus zet je eigen profielfoto eens in the spotlight en neem de volgende handige tips mee.

✅   Glimlachen

Uit onderzoek blijkt dat lachen goed werkt. Dus lach op je profielfoto, maar niet te veel. Een glimlach is voldoende, je komt vriendelijk, gemotiveerd en oprecht over.

✅  Oogcontact

Kijk in de fotolens alsof je iemand in de ogen aankijkt. Dit straalt vertrouwen/zelfverzekerdheid uit.

✅  Gepaste kleding

Draag kleding die je ook zou dragen als je naar je werk gaat. Formele kleding heeft een positieve invloed op deskundigheid.

✅  Juiste afmeting

De afstand van je profielfoto is ook essentieel. Geen close-up en ook niet waar je van top tot teen op staat. Snij je foto bij vanaf de bovenkant van je schouders tot net boven je hoofd.

✅  Achtergrond

Zorg voor een rustige, neutrale achtergrond, zodat de aandacht naar jou gaat en niet naar de omgeving.

✅  Vraag feedback aan een ander

Andere mensen bekijken jouw foto wellicht anders dan jijzelf.  Weerspiegelt jouw foto ook hoe je bent? Vraag het aan een ander vb je partner, vriend of collega.

Hier kun je zien, hoe wij ons voorstellen. 

Graag persoonlijk advies ontvangen over jouw profielfoto of CV? Stuur ons gerust een berichtje via info@suc6recruitment.nl of neem contact met ons op via  tel.: 077 - 374 3668.

 

LinkedIn Company Page van Suc6! Recruitment

Volg jij onze LinkedIn Company Page al?

Inmiddels al meer dan 7000 volgers, brengen wij via onze LinkedIn Company Page op de hoogte van

  • onze nieuwste vacatures
  • advies & handige tips
  • alle actuele ontwikkelen van de arbeidsmarkt.

Zo blijf je niet alleen op de hoogte, maar houden we ook contact.  Is het niet voor nu maar voor later. Dus mis het niet!  

Ga hier naar onze linkedIn Compagny Pagina en klik op volgen!

 

Thuiswerken en veelvuldig beeldschermgebruik (herkenbaar?)

Velen werken al maanden vanuit thuis en brengen nogal wat uren achter een beeldscherm door. Het is belangrijk om jouw beeldschermgebruik in de gaten te houden. We worden nu met onze neus op de feiten gedrukt, omdat veel online gebeurt. Bij een zittend beroep beweeg je niet alleen te weinig, maar ook jouw ogen raken sneller overprikkeld door veelvuldige beeldschermgebruik

Handige tip is de 20-20-2 regelKen je die?

✅ Maximaal 20 minuten aan een stuk naar je beeldscherm kijken

✅ Daarna 20 seconden in de verte staren   Het is niet zo heel eenvoudig om na 20 minuten alweer weg te staren van je beeldscherm, maar het is wel belangrijk. Als we iets van dichtbij bekijken dan wordt dat anders op ons netvlies gepresenteerd dan iets dat we in de verte zien. Als iets dichterbij is, dan moet het oog zich inspannen, de lens wordt boller om het scherp te kunnen projecteren. Je oog doet dat liever niet. Als je oog verder kijkt, hoeft het zich minder in te spannen en dat is prettiger.

 2 uur per dag naar buiten  of actief bezig zijn   Het is heel belangrijk om natuurlijk licht op te zoeken in de buitenlucht, bijvoorbeeld door tussentijds een wandeling te maken. Sowieso in deze periode van het jaar en nu voomal met de gedeeltelijke lockdown en de avondklok. Het is niet alleen minder vermoeiend voor je ogen, maar je bent ook veel productiever.                                                                                                                                                                               

Onthoud dat de gezondheid van jezelf en anderen het allerbelangrijkste is, zorg dus goed voor jezelf en elkaar tijdens deze periode.

 


Copyright © 2024 Suc6! Recruitment   |  Sitemap   |  Privacy