Jouw perfecte profielfoto!

’you never get a second chance, to make a first impression’

 

Bij Suc6! Recruitment zijn we ervan overtuigd dat een goede bemiddeling staat of valt met de persoon áchter het cv. Dagelijks ontvangen wij cv's van kandidaten, die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. De profielfoto op je cv is vaak al een weerspiegeling hoe jij als persoon bent. Maar hoe zorg je er nu voor dat jij positief opvalt? Een CV met een perfecte profielfoto! 

Zet je eigen profielfoto eens in the spotlights en neem de volgende tips mee.

Glimlachen

Uit onderzoek blijkt dat lachen goed werkt. Dus lach op je profielfoto, maar niet te veel. Een glimlach is voldoende, je komt vriendelijk, gemotiveerd en oprecht over.

Oogcontact

Kijk in de fotolens alsof je iemand in de ogen aankijkt. Dit straalt vertrouwen/zelfverzekerdheid uit.

Gepaste kleding

Draag kleding die je ook zou dragen als je naar je werk gaat. Formele kleding heeft een positieve invloed op deskundigheid.

Juiste afmeting

De afstand van je profielfoto is ook essentieel. Geen close-up en ook niet waar je van top tot teen op staat. Snij je foto bij vanaf de bovenkant van je schouders tot net boven je hoofd.

Achtergrond

Zorg voor een rustige, neutrale achtergrond, zodat de aandacht naar jou gaat en niet naar de omgeving.

Vraag feedback aan een ander

Andere mensen bekijken jouw foto wellicht anders dan jijzelf.  Weerspiegelt jouw foto ook hoe je bent? Vraag het aan een ander bijv. je partner, vriend of collega.

Hier kun je zien, hoe wij ons voorstellen. Wil je graag persoonlijk advies van ons over jouw profielfoto of CV? Stuur ons gerust een berichtje via info@suc6recruitment.nl of neem contact met ons op via  tel.: 077 -  374 3668.

Heb je interesse om vaker tips te ontvangen? Volg dan onze LinkedIn Company Page 

 


Copyright © 2024 Suc6! Recruitment   |  Sitemap   |  Privacy