Fijne Feestdagen en een Suc6!vol 2021 

 

Het jaar 2020 is met Covid-19 een zeer bijzonder jaar dat we met z'n allen niet snel gaan vergeten.

Ondanks de strenge maatregelingen van de overheid willen wij u en iedereen die u dierbaar is, hele fijne feestdagen toewensen en hartelijk bedanken voor het vertrouwen in Suc6! Recruitment.

Met de komst van een goedwerkend vaccin hopen we dat we in 2021 weer snel terug kunnen naar het `nieuwe` normaal. Een jaar waarin we samen in goede gezondheid weer kunnen gaan genieten van het leven. Diegene die ons lief zijn weer kunnen omhelzen en natuurlijk ook weer zonder 1,5 meter bij u op bezoek kunnen komen om nieuwe vacatures te bespreken.

Corona of geen corona, ook in het komend jaar kunt u blijven rekenen op onze enthousiaste inzet en expertise om uw personeelvraagstuk (tijdelijk of vast) met de juiste kandidaat in te vullen.

Heel veel gezondheid toegewenst en laten we er met zijn allen een onvergetelijk 2021 van maken. 

 

Team Suc6!Recruitment

Patricia, René, Nicole  en Gerlinde   

 

 

 

Welke HR veranderingen in 2021?

 

De economie groeit in 2021 naar verwachting met 3,5 procent. Na een daling van de werkloosheid in de laatste maanden, zal deze in de eerste helft van het komende jaar opnieuw gaan stijgen. Het kabinet gaat de economie met tientallen miljarden ondersteunen. Bedrijven krijgen de tijd om zich aan te passen en werknemers kunnen hulp krijgen bij omscholing naar ander werk. HR-professionals zullen het dus druk krijgen met de ondersteuning van hun organisatie én het personeel. Daarnaast moeten zij ook nog weten welke andere ontwikkelingen er volgend jaar op stapel staan.

 

Personeelsnet, heeft deze veranderingen voor u op een rijte gezet.

Benieuwd welke? Klik hier voor het artikel.

 

Als Suc6! Recruitment fungeren wij als verlengstuk van uw HR-afdeling. Wij ondersteunen uw HR-professionals met advies en specifieke kennis ten aanzien van de vele veranderingen op HR-gebied en zijn in het bijzonder gespecialiseerd in de instroom van nieuwe medewerkers. Met de verwachte groei voor 2021 zal de zoektocht naar talenten weer snel toenemen. Neem gerust contact met ons voor een vrijblijvend gesprek om uw wensen en verwachtingen samen te inventariseren en onze werkwijze nader toe te lichten.  

 

 

 

 

 

 

 

Onze LinkedIn Company page Suc6!Recruitment

LinkedIn is niet meer weg te denken uit de moderne wereld.

Ook wij zijn volop zichtbaar op LinkedIn met nieuws, ontwikkelingen over de arbeidsmarkt, de laatste vacatures en leuke, actuele weetjes. 

Neem gerust een kijkje op onze LinkedIn Company page  , w
ij nodigen u graag uit ons te volgen.

 

 

 

 


 


Copyright © 2024 Suc6! Recruitment   |  Sitemap   |  Privacy