Fijne Feestdagen en een Suc6!vol 2020 

 

Na een jaar hard werken is het weer tijd om van de feestdagen te genieten.

Via deze weg willen wij jou fijne feestdagen en een Suc6!vol 2020 toewensen, vol met mooie kansen en nieuwe uitdagingen. Maar vooral met veel geluk.

 

Ook in 2020 kun jij op ons rekenen voor support in je zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Blijf altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen via onze LinkedIn pagina en bezoek onze website. Sinds kort zijn wij actief bezig met het schrijven van (nieuws)artikelen, sommige vind je hieronder.

 

Kan je niet wachten en wil je gelijk contact opnemen voor een nieuwe baan? Neem dan tussen de feestdagen door contact met ons op! Wij zijn namelijk gewoon te bereiken.

 

Team Suc6! Recruitment

 

Nicole, Monique, Patricia, RenĂ© en Daan   

 

 

 Wet arbeidsmarkt in balans 

Vanaf 1 januari 2020 veranderen de regels rond arbeidscontracten en ontslag. Dit staat beschreven in de nieuwe wet arbeidsmarkt in balans.

 

Lees verder:https://bit.ly/2E64gIW 


 

Grootste loonstijging in 10 jaar! Zet door in 2020 

In het derde kwartaal van 2019 zijn de lonen met 2,6% gestegen. Het lijkt erop dat deze groei doorzet naar 2020, tevens gaat het minimumloon in 2020 omhoog. In sommige sectoren is de groei hoger dan in anderen. 

Lees verder: https://bit.ly/38qBwbN 


 

Toekomst assistent supervisor logistiek is rooskleurig

Assistent supervisor is een van de meest gewilde functies in de logistieke sector. Maar wat doet een assistent supervisor? En hoe ziet de toekomst eruit? Lees het in dit artikel!

Lees verder: https://bit.ly/2YyDMJk  


 

Top vacatures bij Suc6! Recruitment! 

Wij hebben nog een aantal top vacatures open staan die in het begin van 2020 gevuld worden. Wil je dus nog snel een nieuwe start maken? Bekijk dan onze openstaande vacatures en neem direct contact op via 077-374 36 68 


 


Copyright © 2024 Suc6! Recruitment   |  Sitemap   |  Privacy